Auktion i Luleå och så mycket mer

Auktion i Luleå och så mycket mer

Vad kan vara mer rätt i dessa tider av klimathot på tapeten än att handla begagnat? Vi måste ta ansvar över vårt sätt att konsumera. Massproducerade möbler och kläder i fabriker där människor arbetar med tveksamma arbetsvillkor, eller handla unika och antika möbler och saker som får nytt liv igen. Valet är enkelt! Man kan själv lämna in både sina antika och moderna saker för en professionell värdering. Kanske sitter just du på en ärvd guldgruva?

 

 

Få hjälp med transport, tömning och värdering

 

Inte nog med att man kan få sina prylar värderade, man kan även få hjälp med att ordna transport och städ, Auktion i Luleå erbjuder helhetslösningar. När man står i begrepp att hantera ett dödsbo är det mycket att stå i. Det är känslor som ska hanteras, administrativa uppgifter, juridik och just tömning av bohaget. Då kan det vara befriande med någon som lånar ut flyttlådor gratis, transporterar och någon som faktiskt köper enstaka bättre föremål för dess rätta värde. Låt någon hjälpa er att styra upp när sorg och bohag blir för mycket.

 

Att shoppa på auktion är miljövänligt och spännande

 

Att gå på en auktion kan innebära att man lyckas ropa in en fantastisk rokokogrupp, vackra vitrinskåp, serviser eller kristallglas. Miljövänlig shopping där det går att fynda fantastiska antika och originella saker. Tänk då att det finns företag som pysslar med härliga auktioner och gårdsloppisar men också kan erbjuda service som hjälp med gräsklippning, dragning av kopplingar, den tråkiga snöskottningen, fönsterputsning och städ. Det finns helt enkelt ett företag som arbetar med auktion i Luleå och så mycket annat! Det går att få en värdering online för den som inte vill flytta sitt objekt till plats genom att bifoga bra foton och en utförlig beskrivning om objektet och dess mått och skick, tillverkaren och eventuella defekter.