Behöver du plattsättning i Karlstad?

20 oktober 2020 Lily_Hansen

Du kanske har påbörjat din efterlängtade renovering, och badrummet ska äntligen bli som du drömt om. Det har fått vänta eftersom andra rum har kommit före, men nu sker det. Du vet precis hur du vill ha det och du drömmer om att sjunka ner i ditt nya badkar, fyllt med badskum och med doftljus tända på kanten. Visst låter det ljuvligt. 

Men först måste det kaklas och det är inget du vågar dig på själv. Mycket har du snickrat med huset i Karlstad men låt proffsen ta hand om plattsättningen. Kolla till exempel på en sida som https://www.xn--kakelivrmland-hfb.se/kakel-varmland för mer information.

 

Kakel i köket eller badrummet

När du väl har bestämt dig för att ta hjälp med plattsättningen i badrummet, kommer du att tänka på köket. Där har du gjort jättemycket, skruvat ihop skåp och bänkar från det stora möbelföretaget, satt upp hyllor, ja det mesta. 

Såklart har du fått hjälp med rör och el, men du behöver också hjälp med kaklet. Du vill ha kakel på väggen som skydd, men också för estetiken. Det ska se bra ut, det får inte bli ojämnt eller snett. Låt proffsen ta hand om den biten, så att resultatet blir perfekt. Och du, arbetet berättigar till ROT-avdrag!

 

 

Inspiration och hjälp på samma plats

Det är  inte bara själva plattsättningen du behöver hjälp med, du behöver också inspiration kring vilka plattor du ska välja. Välj bland olika färger och stilar, och blir du rådvill kan du få tips och råd från erfaren  personal. Vilka plattor passar var, och vilken stil är du ute efter? 

Du kanske inte visste att det var just den där speciella kakelplattan som skulle bli din favorit, förrän du väl hade sett den. Låt dig vägledas till ditt drömbadrum och det optimala kaklet i köket, inspiration och hantverk i ett.

Fler nyheter