Ett spabad som heter Viskan

19 april 2021 patrick pettersson

Det var en gång, ja så börjar många sagor. Men när det kommer till ett eget spa i hemmet så är det fortfarande något som många bara drömmer om, och ser som en saga helt enkelt. Det är synd, för idag finns det spabad i en mängd olika utföranden och prisklasser. Så det finns något som passar för alla som vill göra verklighet av sagan om spabadet i det egna hemmet. Både de som vill ha något utomhus och de som vill ha något i ett uterum, eller till och med inomhus.  

Hur många ska bada idag?

När du väljer spabad, som exempelvis ett Viskan spabad från https://www.soderrogard.se/viskan-spabad, så finns det en mängd variabler som du får ta i beaktande. Du ska besluta dig för hur många som vill kunna bada på en och samma gång och hur ni vill kunna sitta eller halvligga i badet. Om du köper ett bad som är för stort för vanlig användning så kan det vara onödiga kostnader, som kanske till och med gör att du mer sällan använder badet. Detsamma gäller ifall du köper ett för litet spabad som gör att en i familjen inte får plats. Får du välja mellan funktion och antal platser så kan det därför vara bättre att gå ner lite i funktion för att se till att alla får plats.

Färg och modell

För att du ska kunna få ett spabad i din smak, och som passar där du tänkt dig, så finns det flera olika modeller och utföranden på marknaden. Du kan välja bland modeller som är runda, fyrkantiga eller någon annan form. Det går även att välja färg och vilken typ av material som du vill ha i badet och på sidorna av spabadet. Och skulle du tröttna så kan du alltid bygga in badet med hjälp av mursten eller trä. 

Fler nyheter