Höj försäljningspriset med homestyling i Stockholm

28 juli 2021 Lily_Hansen

Har du hört talas om det gamla knepet att baka kanelbullar när det är dags för visning av din bostad? Det är ett sätt att skapa en härlig och mysig stämning i hemmet, som många använder sig av fortfarande. Men det finns fler knep än så som kan göra skillnad mellan vilket försäljningspris som du kan sätta, eller till och med om du får sålt eller ej. Vissa knep är mer vanliga än andra, men det finns också de som på senare år har dykt upp.

Att städa ditt hem och att försöka minimera prylar, är ett sätt som gör att den som är intresserad av bostaden lättare kan se sig själv boendes där. Det gör också att alla ytor ser bättre ut och kanske till och med verkar vara större. Lite målarfärg kan också vara värt det, om du har ytor som är avflagnade och ser lite tråkiga ut. Då behöver inte köparen tänka att renovering är det första som måste hända när bostaden är köpt.

  

Ta hjälp av proffs på inredning

En ny företeelse som dykt upp är det som kallas för homestyling. En homestyling i Stockholm innebär att du får hjälp av proffs som använder sig av ditt bohag, och kanske även egen inredning, för att skapa ett hem som är mer lockande för köpare. Man brukar satsa på ett hem som håller lite mer lugna toner, och som ser helt och nytt ut. Dessutom brukar man satsa på att minimera inredningen och hellre välja färre saker som livar upp.

Det kan även vara viktigt att man sätter en identitet på hemmet som stämmer överens med miljön. En gård på landet ska stylas på annat sätt än en våning mitt i stan. Men allt sådant kan den som du anlitar för att utföra en homestyling inför försäljning av ditt hem. 

Fler nyheter