Homestyling ökar värdet på bostäder i Stockholm

07 februari 2022 jonas_olsson

editorial

Det är svårt att själv skapa om sitt hem inför en visning för främlingar. De personliga detaljer man själv tycker gör hemmet så vackert har inte något värde. Exempelvis fotografier på barn, den trasiga pallen från mormor och kottar man hittade i skogen när man var ute och plockade svamp.

De personliga detaljerna ligger i vägen för dem som kommer för att titta på “sitt” blivande hem. De vill kunna se sina egna saker i rummen och då behövs öppna, neutrala ytor med fräsch inredning.

Man kan städa, köpa blommor och plocka bort förlängningssladdar på golvet, men att få fram det som lockar en köpare kan vara svårare. Man blir hemmablind och behöver kunniga råd från någon som är van vid att göra homestyling i Stockholm.

 

homestyling

 

När man får hjälp att se sitt hem med nya ögon 

Det är nu man behöver ta hjälp av någon med erfarenhet av visningar. Någon som arbetar med homestyling och har resurser att förvandla det personliga hemmet till en bostad som alla vill ha. Ett tips är att ta kontakt med: https://loftsthlm.se/homestyling-stockholm/. De ser den potential bostaden har och som man själv blivit blind för. 

De som arbetar med att styla om hem ser nya möjligheter och har resurser att förverkliga dem. En ny fräsch matta, nya gardiner, en snygg fåtölj och rena öppna ytor sätter fantasin i rörelse.

Inför visning och fotografering får man låna allt som behövs för att ge lägenheten ett lyft. Möbler, belysning och inredningsdetaljer man själv bara drömt om transporteras till lägenheten och ett nytt fräscht hem växer fram. Professionella inredare vet vad som lockar och vet vad som höjer värdet på en bostad.

Homestyling är en god investering eftersom lägenheten blir lätt att sälja och stiger i värde. Kostnaden är precis som mäklararvodet avdragsgill och bidrar till att minska reavinstskatten.

Fler nyheter