Kök med stil och funktionalitet

31 mars 2020 cecilia_olsson

Köket kallas ofta husets hjärta och är ett av rummen där man spenderar mest tid och därmed även sliter mest på. Därför kan det behövas en köksrenovering med jämna mellanrum. Förutom att ytor och utrustning slits så utvecklas vitvaror hela tiden med nya finesser och funktioner, vilket gör att man kan önska en uppdatering emellanåt. 

Det är viktigt för många att inte behöva lägga för mycket tid på underhålla materialen i köket och man vill gärna att vitvarorna ska kunna tänka själva. Man vill ha funktionella lösningar som till exempel  höj- och sänkbara skåp, växtskåp för örter samt möjlighet att snabbt och smidigt kunna rulla ut extra bänkyta. Det gör att man kan utnyttja hemmet på ett bra sätt och det bidrar till att livet kan levas lite enklare. Förutom funktionalitet är estetiken enormt viktig för många. Grönt, grått och midnattsblått är färgfavoriter som kan kompletteras på ett snyggt sätt med metaller som mässing, stål, svart kanonmetall och färgad silgranit. Naturmaterial är också väldigt populärt att använda i kök vilket ger en varm atmosfär. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum fortsätter att vara storfavorit hos de allra flesta, man har ett behov av att lösa upp gränser och släppa in ljus och luft.

Hos Urban kitchens kan man få hjälp med köksrenovering i Stockholm, från första till sista steget. Det finns många beslut att ta när man ska renovera ett kök, vad ska bytas ut, vilka material ska man välja och vilka färger? Urban kitchens har det bredaste sortimentet under ett tak i södra Stockholm samt har även kunskapen och erfarenheten av vad som kan passa bäst utefter behov och önskemål. Genom att besöka Urban kitchens showroom kan man få se luckor, handtag, blandare, bänkskivor samt mycket mer. Det är helt enkelt ett bra sätt att bli inspirerad och ger möjlighet att känna på vad man behöver. 

Fler nyheter