Plattsättning i Karlstad – när du vill få fint i badrummet

11 september 2021 Lily_Hansen

Om ni någon gång har försökt ge er på att sätta upp kakel eller mosaikplattor hemma, ja då vet ni hur besvärligt det kan vara. För den ovana är det inget jobb som går särskilt lätt att genomföra. Man behöver ta hjälp av en plattsättare för det jobbet. 

Ska ni göra om i köket eller badrummet och behöver hjälp med plattsättningen? Då ska ni kika hos https://www.xn--kakelivrmland-hfb.se/kakel-varmland, till exempel. Där hittar ni hjälp för er kommande plattsättning i Karlstad. 

Att välja ut vilken typ av kakel eller mosaik man ska ha på väggarna i badrummet eller kring bänkarna i köket kan vara svårt. Det finns ju hur mycket som helst att välja på. En del föredrar att använda sig av vitt hela vägen eftersom det då är lättare att inreda med andra färger och nyanser i övrigt i hemmet. 

 

Sätt kakel på både väggar och golv

Mosaikplattor är den svårare plattsättningen att försöka ge sig på själv. De är små och behöver ofta mönsterpassas också vilket kan göra jobbet ännu svårare. En plattsättare har erfarenhet och kunskap om hur det ska göras på rätt sätt. En sådan kan klara jobbet på bara ett par timmar, beroende på hur mycket kakel eller plattor det är som ska sättas upp hemma hos dig. 

Du kan även välja att sätta plattor på golvet, inte bara på väggarna. I badrum är det idag vanligt att använda sig av plattsättning även kring golven. Där kan man sedan enkelt ordna med golvvärme så att det inte ska kännas så kallt kring fötter och ben. 

Att välja en plattsättare för jobbet med kaklet i ert badrum eller kök är en väl gjord investering. Du vet på så sätt att det kommer att bli bra och att allting kommer att bli rätt gjort. Anlita en plattsättare i Karlstad. 

Fler nyheter