Skaffa dina egna måttanpassade garderober

Skaffa dina egna måttanpassade garderober

Har du kikat på allt som finns inom garderober i butikerna? Är det ändå inget som du tycker passar hemma hos dig? Kanske är de för stora för ytan där du vill ha din förvaring, eller så är de alldeles för små. Det är helt enkelt svårt att hitta något som du faller för. Då kan du satsa på egna måttanpassade garderober. På det viset kan du få en förvaring som du önskar dig och där du önskar dig, med mesta möjliga nyttjande av ytan.

Måttanpassade garderober innebär att du får ett lagringsutrymme som passar perfekt för ytan där du vill ha din lagring. Och garderober som passar perfekt för det som du vill kunna lagra där inuti. Du kanske vill ha en grund garderob där du lätt kan få en överblick över allt som du har där inne. Eller så kanske du vill ha en riktigt smal garderob där du ändå kan få in en massa som du annars hade fått ha liggandes framme. Alla ytor är bra ytor när det gäller förvaring.

 

 

Lagring på smart nivå

Hur fixar du till en lagring som är smart? Kanske har du gjort sökningar på smarta förvaringar, men de passar ändå inte med det du önskar dig. Garderober som är måttanpassade i all ära, men du ska också hitta inredning i garderoben som passar. Även där kan du välja alternativ som går att anpassa efter din garderob. Stänger som du lätt kan kapa eller lådor som du kan välja i en mängd av olika bredder och djup.

En smart lagring är en lagring där du kan nyttja ytor som du annars ändå inte använder, för att lagra sådant som annars kanske hade legat kvar framme. Det kan även vara skönt att ha en garderob där du behöver den, istället för en garderob där de traditionellt är.